Inrichten kleine studentenkamer

Inrichten kleine studentenkamer

Het inrichten van een studentenkamer is soms best moeilijk, vooral als je kamer ook nog een beetje aan de kleine kant is. Je wilt natuurlijk wel lekker kunnen bewegen, maar ook al je spullen meenemen. Je moet dus een goede balans zien te vinden tussen deze twee. Het is hierbij vooral handig als je meubels kiest die multifunctioneel zijn. Je kunt bijvoorbeeld een bed kiezen met lades zodat je hier ook van alles in kunt stoppen. Dat scheelt weer een kast en normaal zou deze ruimte misschien helemaal niet gebruikt worden.

Op de eerste foto hier onder zie je dat deze kamer erg klein is, maar wel heel handig is ingericht. Omdat het bed en de bank tegen de zijkant van de muur staat heb je in het midden nog genoeg ruimte. Het is mooi dat de ramen vrij gelaten zijn omdat het door dit licht extra groot lijkt. Planken in een studentenkamer zijn wel echte must haves, het mooie van deze planken is dat ze wit zijn. Ze vallen zo minder op en dan lijkt het als of er minder ruimte wordt ingenomen.

Op de derde foto hier onder zie je dat er gebruik is gemaakt van verschillende kleuren behang. Hierdoor creëer je eigenlijk twee hoeken in je kamer, een zithoek en een slaaphoek. Ook hierdoor lijkt de kamer groter. De kast die er staat is ook super handig. Lekker hoog met veel planken. Daar past erg veel in en het staat ook erg mooi. Als je ook nog een bureau in je kamer wilt, kun je ook gewoon een werkblad aan de muur bevestigen, dat neemt veel minder ruimte in.

student  student4student3 student5 student6 studentroom2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider