Massief houten bed

Massief houten bed

Het gebruik van hout in je interieur is helemaal in de mode. Of het nu nieuw hout, sloophout, donker hout of ander hout is. Hout is gewoon helemaal hip. Een houten item dat helemaal leuk maar ook handig is, is een houten bed. Het liefst een massief houten bed, want dat is stevig en gaat lang mee. Massief hout is meestal wel duurder en moeilijker te vinden dan sloophout. Maar dan heb je ook iets. Een bed is het belangrijkste stuk van je slaapkamer. Daarom is het leuk om hem dan ook echt te laten zien.

Op de foto’s hier onder kun je zien hoe een trendy houten bed er uit kan zien. Je ziet dat de bedden allemaal heel anders zijn. Je kunt een prachtig klassiek¬†Engels bed van hout nemen, maar je kunt er ook gewoon eentje zelf in elkaar zetten. Ook de inrichting van de kamers verschillen heel erg. Een lekkere strakke inrichting kan prima met een houten bed. Een massief houten bed is namelijk erg modern. Je kunt ook iets heel anders doen, bijvoorbeeld je bed inbouwen. Het leuke van een houten bed is dat je er zo veel kanten mee op kunt! Als je liever een wit bed wilt, dan kun je hem verven. Als je er weer genoeg van hebt, dan schuur je hem weer. Ideaal dus.

Wit en grijs zijn kleuren die heel eg mooi staan bij hout. Dit zijn ook kleuren die handig zijn voor in een slaapkamer. Je kunt er namelijk van alles mee combineren en het is heerlijk rustgevend. Ga dus lekker aan de slag en combineer er op l0s.

massief houten bed

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider