Vogelkooi decoratie

Vogelkooi decoratie

Vogelkooien zijn interessante decoratiestukken. Je kan ze niet alleen gebruiken voor echte vogels maar ook als decor in een ruimte. Het voordeel hiervan is dat je er echt heel veel leuke dingen mee kan doen. Denk bijvoorbeeld aan simpelweg eentje op te hangen, lichtjes of kaarsjes in te doen of bijvoorbeeld planten. Het voordeel van vogelkooien is dat ze in veel verschillende vormen en maten komen. Hierdoor ben je nooit verplicht om er een bepaald iets mee te doen. In de keuken, woonkamer of hal het kan allemaal.

Wat handig is aan ’tweedehands’ dingetjes is dat je er zelf dingen mee kan doen. Als je bijvoorbeeld een blauwe hebt gekocht, maar die helemaal niet leuk vindt kan je altijd kiezen om ‘m te verven. Als je bijvoorbeeld een zwarte of witte hebt kan je er veel veelzijdige dingen mee doen. Je kan er bijvoorbeeld een kroonluchter van maken of een grote witte kaars inzetten. Als je meer van de kleurrijke dingen houdt kan je bijvoorbeeld kiezen voor een felle kleur en deze versieren met nep bloemen of iets dergelijks.

Er zijn met deze ideeën heel veel verschillende manieren om een ruimte leuk te versieren met vogelkooien. Als je nog wat inspiratie nodig hebt kan je altijd even hieronder verder kijken.

bird-cage-centerpiece bird-cages-turned-into-lights candle-holder-bird-cage fireplace-decoration-accessories-cage modern-living-room-with-hanging-bird-cage-lighting planters-bird-cages

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider