Decoratie kinderkamers

Decoratie kinderkamers

In de woonkamer of in jouw eigen slaapkamer vind je misschien bloemen in grote vazen, een groot schilderij aan de muur een kaarsen in een chique kandelaar mooi als decoratie, maar deze woonaccessoires zijn weer niet echt geschikt voor in de kinderkamer. De bloemen en de vaas zullen het geen dag overleven en aan vuur in de kinderkamer wil je al helemaal niet denken.

Het kan best lastig zijn om te bedenken wat dan wel leuke decoratie is voor in de kinderkamer. Kinderen willen het liefst altijd overal aan zitten en met alles spelen en dat is iets wat je in gedachten moet houden tijdens het uitzoeken van decoraties voor in de kinderkamer. Het is daarom handiger om speelgoed of knuffels te gebruiken als decoratie.

Als je toch graag iets decoratiefs wilt toevoegen aan de kinderkamer kun je dit het beste op de muur doen. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke poster ophangen, een muurschildering maken (of laten maken) of een muursticker opplakken. Decoraties op de muur kunnen niet echt kapot gemaakt worden in tegenstelling tot een vaas of een fotolijstje.

Wil je ook nog wat visuele voorbeelden met decoraties in de kinderkamer, bekijk dan de foto’s hieronder en wie weet zie je nog iets leuks wat je zelf in de kinderkamer kunt toepassen.

kinder kinder1 kinder2 kinder3 kinder5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider