Houten wandrek

Houten wandrek

Er zijn heel veel manieren waarmee je op een leuke manier je spullen op kunt bergen. Een van deze manier is door middel van een wandrek. Een wandrek is een heel breed begrip, als je het in het Engels vertaald kom je uit op ‘shelving’. In principe zou je dus planken die aan de muur hangen, op welke manier dan ook, een wandrek kunnen noemen.

Een bekend  voorbeeld is het langwerpige wandrek, vaak gemaakt van hout of steigerhout. Dit wandrek is de laatste tijd erg populair op het gebied van wandrek. Sowieso doen steigerhout en pallets het al een tijdje heel goed in het interieur. Houten kisten aan de muur hangen, houten frames en houtblokken aan de muur zijn andere voorbeelden van houten wandrekken. Ook een klein pallet tegen de muur aan is leuk als wandrek.

Maar de wandrekken kun je niet alleen als opbergruimte gebruiken, ze zijn ook erg leuk om te decoreren! Decoraties of voorwerpen die je normaal gesproken op een bijzettafeltje of kastje zet kun je ook heel goed kwijt op een wandrek. Qua decoraties kun je denken aan fotolijstjes, boeken, vaasjes en planten. Hoe je het wandrek decoreert ligt natuurlijk aan wat voor wandrek je hebt en wat de stijl van de kamer is!

Bekijk een paar voorbeelden van verschillende houten wandrekken hieronder:

wand

wand1

wand2

wand3

wand4

wand5

 

wand6

wand7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider