Hebbedingen voor op kamers

Hebbedingen voor op kamers

Veel studenten gaan op kamers wanneer ze beginnen aan hun studie. Terwijl middelbare scholen vaak om de hoek waren, zijn MBO scholen, HBO scholen en universiteiten vaak iets verder weg. Sommigen kiezen er zelfs voor om te studeren aan de andere kant. Wanneer je ver van huis gaat studeren zit de kans er dik in dat je een kamer moet huren bij een hospita of in een studentenhuis.

En bij een nieuwe kamer hoort natuurlijk een nieuwe inrichting! Grote kans dat je je oude kamer inmiddels helemaal zat bent en wel weer eens iets nieuws wil. Als je een gemeubileerde kamer hebt zijn de mogelijkheden om de kamer helemaal eigen te maken beperkt. Vaak zijn het bed, het bureau en de kast al aanwezig in de kamer en mag je hier weinig aan veranderen. Toch zijn er leuke kleine details en decoraties die je toe kunt voegen om de kamer wat persoonlijker te maken. Denk hierbij aan kaarsjes, decoratielampjes, ingelijste posters, dekbedovertrek en kussentjes, vloerkleed en bureauaccessoires.

Is de kamer ongemeubileerd, dan heb je iets meer vrijheid. Natuurlijk moet je je wel houden aan de regels van de hospita of het studentenhuis, hoe mooi jij het ook vindt, niet iedereen is fan van een appelgroene muur in de kamer. Wel kan je voor een ongemeubileerde kamer leuke meubels uitzoeken die helemaal jouw stijl zijn.

Staan de basis elementen in de kamer en heb je de kleuren voor je kamer gekozen? Dan is het nu tijd voor de hebbedingetjes! Als je het ons vraagt maken de producten hieronder jouw studentenkamer helemaal af.

student

 

Bruine hangstoel, VidaXL €25,99

student1

 

WOOOD poef, Karwei €49,95

student2

But first, coffee, LatteDesign op Etsy €12,13

student3

Koplamp, Flying Tiger €15

student4

Hangit fotoslinger, Umbra €24,95

 

student5

Mini koelkast 4L 230V en 12V, Popelectrics €49,50

 

student6

Drank geweer, bestelkado.nl €19,50

student7

Wereldkaart prikbord, bestelkado.nl €29,95

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 25 reacties op dit blog
 1. Sara op 4:33 pm

  Wat een toffe items, vooral dat prikbord vind ik heel leuk! Toen ik op kamers ging vond ik het zo heerlijk om alles naar mijn smaak in te kunnen richten. 🙂

 2. Daphne op 11:56 am

  Ohhh, die koplamp! Wat tof haha! Ik moet echt vaker langs de Flying Tiger gaan, zo te zien.

 3. Maaike op 5:23 pm

  Oooh ik vind dit soort dingen zo leuk! Zo’n fotoslinger vind ik altijd zo tof! 😀

 4. Kim op 8:28 pm

  Die wereldkaart is echt gaaf! Super leuk inderdaad ook om zo je foto’s van “all over the world’ op te hangen!

 5. Danielle op 10:54 pm

  Ik vind het prikbord echt te gek… en niet alleen voor een studentenkamer! 😉