Vloerkleden combineren

Vloerkleden combineren

Een mooi vloerkleed maakt je interieur meteen heel anders. Een vloerkleed kan er voor zorgen dat je interieur een eenheid wordt in plaats van losse meubels. Ook zorgt een vloerkleed voor meer sfeer en gezelligheid. Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om een vloerkleed te combineren met je interieur. Vooral niet als je een basic interieur hebt. Je kunt er dan eigenlijk alle soorten kleden neerleggen. Van gekleurd tot basic of juist met een gave print.

Als je een opvallend of gekleurd interieur hebt, is het wel iets moeilijker. Ook dan kun je wel een gekleurd kleed of een kleed met een print nemen, maar het is het beste om dit dan in de kleuren van het interieur te doen of juist een basic kleur. Grijs of crème kleurige kleden zijn eigenlijk altijd goed. Bij een leren bank is het vaak mooi om een lekker zacht, hoogpolig kleed te nemen.

Omdat de banken al strak en glad zijn, zorgt dit voor een mooi contrast. Andersom is dat ook het geval. Als je al hele zachte en fijne meubels hebt met veel kussens, is het mooier om een strak kleed te nemen. Je zou kunnen denken aan sisal, of een kleed van een glad materiaal. Je zou ook nog kunnen denken aan een variatie tussen een rond kleed of een vierkant kleed. Ronde kleden worden nu steeds populairder.

kleed kleed2 kleed3 kleed4 kleed5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider