Wooncadeau tips

Wooncadeau tips

Heb je ook wel eens dat je echt geen idee hebt wat voor cadeau je moet geven? Op de standaard dingen als een envelopje of een cadeaubon na dan? Dat kennen heel veel mensen wel waarschijnlijk.

Het is super leuk om een Boedha cadeau te geven. Er gaat toch zo’n fabeltje dat je een Boedha beeld altijd cadeau moet krijgen en niet zelf mag kopen. Dit is het juiste moment om dit te doen. Bedenk wel een beetje wat leuk staat in de inrichting van diegene. Houd rekening met de kleuren en het materiaal hiervan.

Denk ook aan geurkaarsen. Deze kaarsen hebben verschillende geuren en kleuren. Ze komen voor in diverse vormen en afmetingen. Ze staan onwijs leuk op een dienblad, met verschillende andere kaarsen. Verander ook geen van kleur door ze af te stemmen met de seizoenen. Dit staat veel frisser of juist warmer. Ook geurstokjes zijn altijd welkom om cadeau te krijgen.

Als het cadeau voor een vrouw is, kan je net zo goed een mooie fotolijst geven met daarin een foto van jou en je vriendin. Geef er een leuke kaart bij met een boodschap die alleen jij en je vriendin snappen. Lekker lachen en niemand weet waar het overgaat. Geweldig leuk is dat.

Of een kleine opbergstandaard voor de boeken en/of tijdschriften. Enorm handig, want waar moet je al je tijdschriften anders in opbergen wat ook nog leuk staat? En juist van tijdschriften kan je nooit genoeg hebben, dus ze blijven maar komen. Van oude tijdschriften kan je een leuke collage maken. Knip en plak erop los en als je klaar bent kan je het nog inlijsten. Twee vliegen in één klap: oude tijdschriften weg en een super mooie collage.

Je kan natuurlijk ook iets door je zoontje of dochter laten maken. Of nichtje of neefje. Altijd leuk en welkom. Geven we hun ook meteen een goed gevoel. Laat ze een mok beschilderen of los gaan met verf op een canvas doek.. Laat ze lekker DIY’s doen. Zijn zij goed bezig en heb jij meteen een cadeautje.

Als laatste zou je iets kunnen geven dat met alcohol te maken heeft en echt in de schijnwerpers staat in de woonkamer. Denk aan een wijnset, een wijnhouder of iets in die richting. Misschien een cocktailset of een shaker. Als het maar een mooie uitstraling zodat diegene het echt als showmodel kan neerzetten. Daarnaast moet het ook gewoon bruikbaar zijn.

dscn0448

LC2__Kopie_

ACM1012G_R_T_IP_EK_ijsmix_1

 

millefiori-milano-geurstokjes-natural-4457881

geurkaarsen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider