Accessoires badkamer

Accessoires badkamer

Je brengt eigenlijk best veel tijd door in je badkamer. Genoeg reden dus om er iets leuks van te maken! Als je al een fijne badkamer hebt, is het wel leuk om een paar mooie en handige accessoires toe te voegen. Dat kan het alleen maar beter maken. De spier witte tegels in badkamers zijn echt verleden tijd. Nu is donker juist modern, maar dan wel in combinatie met gezellige accessoires. Wit kan nog steeds erg mooi zijn, maar dan zit er altijd een andere kleur of mooie print bij.

Als je een badkamer hebt met donkere stenen, past hout daar heel erg goed bij. Door het toevoegen van houten accessoires wordt je badkamer gezelliger en warmer. Je zou bijvoorbeeld houten planken kunnen gebruiken voor je handdoeken, of een houten krukje. Deze kleine veranderingen kunnen al een erg groot verschil maken. Natuurlijke materialen zijn eigenlijk altijd mooi in een badkamer. Een rietenmand voor de was of washandjes staat lekker landelijk. Je zou zelfs een plantje neer kunnen zetten.

Een lekkere dikke badmat is heerlijk in een badkamer, maar zorg er dan wel voor dat het ook echt een fijne badmat blijft. Als hij snel gaat slijten, nat wordt of steeds verschuift is het alleen maar vervelend. Een accessoire die ook altijd leuk is in een badkamer, is een laddertje voor je handdoeken. Het laddertje zelf is al een accessoire op zich, maar het is ook super handig. Je handdoeken kunnen op deze manier veel sneller drogen en ze hangen nergens in de weg.

badkamer Accessoires badkamer badkamer inspiratie badkamer verbouwen badkamer aanpassen badkamer ideeen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider