Voorbeelden toilet inrichting

Voorbeelden toilet inrichting

De toilet is zeker weten niet de leukste kamer in huis en daarom besteden veel mensen maar weinig aandacht aan deze ruimte. Het is natuurlijk ook niet nodig om in de wc net zo veel tijd en geld te stoppen als in de woon- of slaapkamer en het toilet in een bepaalde interieurstijl in te richten. Toch is het niet slim om helemaal niks aan het toilet te doen want dan ziet de ruimte er zo leeg en saai uit dat het net zo goed een toilet in een ziekenhuis of bij een tankstation kan zijn.

Zoals we al eerder zeiden hoef je echt niet alles uit de kast te halen tijdens het inrichten van het toilet. Een likje verf of de muur doet al wonderen. Verder zijn kleine decoraties zoals schilderijen, een jaarkalender, magneetbord of een bloemetje ook al meteen een hele verbetering.

Hier onder staan een paar inspiratie foto’s met ideeën die je misschien ook wel bij jou thuis uit kunt voeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een muur van de wc behangen met krantenpapier zoals in een van de onderstaande foto’s? Of in plaats van een saaie toiletrol houder kiezen voor een leuke tak met daarop een vogeltje?

wc

wc1

wc2

wc3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 3 reacties op dit blog
  1. Kirsty op 9:23 pm

    Zo’n mand met wc papier erin vind ik wel heel leuk bedacht, ziet er heel speels uit!