Klassieke fauteuils

Klassieke fauteuils

We zien de fauteuils steeds vaker als aanvulling op een bank of zelfs als een vervanging van een bank in de woonkamer. Een fauteuils is een grote, comfortabele stoel. Een fauteuils is niet een houten stoel of een stoel aan de eettafel, een fauteuils kan beter omschreven worden als een klein eenpersoons bankje.

Bij het aanschaffen van een fauteuils zijn er een paar dingen waar je op moet letten. De woonkamer moet een mooi geheeld zijn, dus de fauteuils moet passen bij de andere meubels die in de woonkamer staan. Je kunt kiezen om een fauteuils te kopen die van dezelfde serie is als bijvoorbeeld het bankstel, zo weet je zeker dat het een geheel is. Als je dit doet, let er dan wel op dat de woonkamer er niet te gemaakt uitziet. Alles van dezelfde serie oogt gemaakt en meubels met allemaal dezelfde vorm en kleur ogen snel saai. Als je een fauteuils in dezelfde stijl als de bank wil kun je ook voor een fauteuils in een andere kleur kiezen.

Ook leuk is om gewoon een totaal andere stoel te kopen van een ander merk, een andere serie en een andere kleur. Zorg hierbij er wel voor dat een element overeenkomt met bijvoorbeeld de bank zoals het materiaal of de vorm.

Hieronder staan een paar mooie fauteuils die te bestellen zijn op de website Made.

Klassieke fauteuils

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider