Kruik vaas

Kruik vaas

Bloemen passen goed in elk interieur. Er is altijd wel een bepaalde kleur of soort bloem die perfect bij de inrichting van jouw woonkamer past. Bloemen zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis en kunnen ook zeker wat bijdragen aan de uitstraling van jouw interieur. Je maakt het bosje bloemen helemaal af door ze in een mooie vaas te zetten.

Op dit moment zijn de zogenaamde kruik vazen enorm populair. Deze vazen zijn groot en vaak van (gekleurd) glas gemaakt. De vazen zijn aan de onderkant bol en bovenaan heel smal. Vaak zit er een oor aan het smalle gedeelte van de vaas. De vazen hoeven niet perse worden gebruikt om bloemen in te zetten. De vaas op zich is ook al een hele mooie decoratie voor je interieur, en nog super simpel ook. Als je niet van echte bloemen houdt, maar toch iets in de vaas wil zetten kun je kiezen voor een nep tak of een mooie nep bloem. Deze hoef je ook nooit te verversen.

Op dit moment zijn dit soort vazen bij verschillende winkels te koop zoals bijvoorbeeld via de website van Sissy Boy en in de Xenos filialen. De vazen zijn vaak rond de €10, lekker betaalbaar dus!

kruik-vaas

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider