Turquoise woonaccessoires

Turquoise woonaccessoires

Turquoise is een mengeling van groen en blauw. Het is een hele vrolijke en opvallende kleur die je meteen een goed humeur bezorgt! Met turquoise in de woonkamer fleur je de boel meteen helemaal op. Turquoise is een frisse kleur die doet denken aan de zee en aan avontuur.

Als turquoise met wit wordt gecombineerd geeft dit de kamer een zomerse en mediterrane sfeer. De kleur combineert ook heel mooi met neutrale tinten zoals grijs en beige. Gebruik bijvoorbeeld een van deze neutrale kleuren op de muur en gebruik turquoise in de accessoires als blikvanger. Het wordt vaak afgeraden om felle kleuren op de muur te gebruiken, en omdat turquoise zo’n heldere en opvallende kleur is, is het beter om deze kleur niet voor de muur te gebruiken. Wil je toch graag een behoorlijke turquoise kamer? Zoek dan een mooi turquoise bankstel of twee turquoise fauteuils uit. Dit zijn grote meubelstukken en hun kleur bepalen voor een groot deel de uitstraling van de woonkamer.

Als decoratiekleur is turquoise heel geschikt. Turquoise accessoires springen eruit en haalt de woonkamer helemaal op. Qua accessoires kun je denken aan kussens, plaids, kaarsen en schilderijen of posters.
Om je een beetje op weg te helpen hebben we alvast een paar mooie turquoise woonaccessoires op een rijtje gezet!

turquoise-woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider