Moderne slaapkamer

Moderne slaapkamer

Bij het inrichten van woonkamers denken veel mensen vaak aan verschillende stijlen zoals een landelijke woonkamer, een moderne woonkamer of een klassieke woonkamer. Maar bij het inrichten van de slaapkamers worden de interieurstijlen nogal een vergeten en kijken mensen vooral naar kleuren en naar losse meubels in plaats van naar een geheel. Net als de woonkamer, kan de slaapkamer natuurlijk ook heel goed in een bepaalde stijl. Een mooie, minimalistische stijl voor de slaapkamer is de moderne interieurstijl.

de basis van een slaapkamer zijn de kleuren. In een moderne slaapkamer wil je de kleuren zo minimalistisch mogelijk houden. Vooral zwart, wit en grijs zijn populaire kleuren. Ook zie je af en toe wat bruin terug en een hint van kleur. Een modern interieur is strak en recht, dit soort meubels zie je ook terug in de slaapkamer. Bedden met grote sierranden aan het hoofdeinde, kroonluchters en gordijnen met veel franjes zijn uit den boze. Kies voor meubels met strakke, rechte lijnen en zo min mogelijk poespas.

Kies ook voor zo min mogelijk meubels en decoratie in de slaapkamer. Gebruik alleen noodzakelijke items, het liefst met een strakke vormgeving. Wat qua decoratie wel mag is een groot kunststuk zoals een groot schilderij. Kies voor een moderne afbeelding in plaats van een levensecht portret van een boerderij.

voorbeeld moderne slaapkamer romantisch

slaapkamer-styling

moderne slaapkamer inrichten

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider