Vaas verven

Vaas verven

Op internet kan je de meest prachtige DIY’s vinden, er staan zelfs handleidingen online voor het bouwen van een boomhut in de slaapkamer van je kind. Hoe leuk deze DIY’s ook zijn, ze zijn vaak bijna onmogelijk om na te maken als je niet veel tijd hebt en niet in het bezit bent van een timmerdiploma. Gelukkig zijn er ook een heleboel leuke en simpele DIY’s, zoals onze DIY van vandaag.

Vazen vind je bijna wel bij iedereen in het interieur. Veel mensen hebben zelf een hele voorraad met oude vazen ergens in een kast in de schuur staan waar niks mee wordt gedaan. Met dit soort vazen gaan we vandaag aan de slag! Dus zoek een vaas die zijn beste tijd heeft gehad en maak je klaar om hem een nieuw leven in te blazen. heb je geen oude vaas, dan doet een nieuwe vaas het net zo goed hoor!

Een vaas, verf, een emmer en eventueel schilderstape en een kwast is alles wat je nodig hebt. Schenk de verf in een kleur naar keuze in een emmer die zo groot is dat de vaas er qua breedte in past, en dat hij in de lengte ook zeker tot de helft erin kan. Plak nu met schilderstape rondom te vaas tot waar je de verf wilt hebben. Wil je een minder strakke lijn, gebruik dan geen tape en gebruik de kwast aan het einde om de overloop van verf naar vaas nog wat speelser te maken. Dip nu de vaas in de verf en houdt hem even vast. Wanneer de verf aan de vaas zit haal je hem uit de emmer en zet je hem te drogen. Wanneer je morgenochtend gaat kijken vind je een zelfgemaakte dip dye vaas!

vaas verven diy

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider