Afrikaans interieur

Afrikaans interieur

Het is tijd om je wilde kant naar buiten te laten met Afrikaanse invloeden in huis. Het is al een tijdje een trend, dus waarom niet uitproberen. De exotische trend brengt in elk huis veel warmte en luxe. Met geselecteerde accessoires, neppe dieren huiden en donker hout kan je makkelijk een prachtig Afrikaans thema creëren. Het is uiteindelijk niet zo moeilijk als dat je zou denken,

a a1Muren waar veel aanhangen zijn tegenwoordig helemaal in. Hoe meer hoe beter. Als je naar een Afrikaans interieur kijkt zie je vaak Afrikaanse maskers aan de muur hangen.

a2De makkelijkste manier om een Afrikaans thema te krijgen zijn natuurlijk de dierenhuiden en dierenprints. De huiden hoeven natuurlijk niet echt te zijn.

a3Zebra en tijger printen zijn de meest voorkomende printen in een Afrikaans interieur. Ze komen vaak terug op kussen en of stoelen.

a4Zoals we al zeiden zijn de accessoires die je uitkiest heel erg belangrijk. Zoals je hierboven ziet, hebben ze naast de spiegel gebruik gemaakt van een soort hoofdtooi. Let er tijdens het kopen goed op dat je er één van Afrikaanse afkomst komt en niet van de indianen.

a5 a6Felle kleuren worden ook vaak gebruikt. Zoals je op de bovenste foto kan zien hebben ze gebruik gemaakt van een frisse kleur geel. De kussens die je op de onderste foto ziet is gemaakt van Kuba kleding. Kuba kleding wordt gemaakt voor speciale gelegenheden.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider