Zilveren woonaccessoires

Zilveren woonaccessoires

Met zilveren woonaccessoires kan je van alles bedoelen. Van kaarsen en fotolijsten tot keukengerei en servies.

Qua woonaccessoires kan je van alles aan kopen voor in de woonkamer wat zilver is. Het handigst is om kleine spullen te kopen, zodat je ze hier en daar kan zetten. Niet dat je maar één ding hebt staan en dat dat het enige zilveren is in de gehele ruimte. Dat zal waarschijnlijk niet zo heel mooi staan. Tenzij het een echte eyecatcher is, want dan moet je oppassen dat het niet té druk en kitscherig wordt.

Let op de kleuren die je in je woonkamer hebt, want zilver staat lang niet overal mooi  bij. Zilver moet schitteren. Zilver is absoluut geen warme kleur, dus als je een warme kleur hebt in je woonkamer, gebruik dat in plaats van zilver, goud. Maar pas ook op met goud, dit kan snel ordinair of schreeuwerig worden in je woonkamer. Houd het simpel en bij kleine dingen, maar niet te veel. Goud is een warme kleur, dus dat staat wat fijner en knusser in de herfst en winter.

Zilver is een koele kleur en matcht dus alleen bij koele tinten en kleuren. Denk aan zwart, blauw, roze, grijs. Meer dit soort kleuren. Zilver is meer voor de lente en de zomer. Net zo chique als goud, alleen in een ander seizoen.

zilveren woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Kirsty op 3:07 pm

    Fijn artikel! Ik houd wel van koele kleuren dus ik denk dat zilver bij ons ook wel kan 🙂