Fotolijsten muur

Fotolijsten muur

Fotolijsten. Wie heeft ze nou niet in huis? Iedereen heeft ze wel in huis hangen, staan of liggen. En met de leukste foto’s. Altijd fijn om te zien natuurlijk. Maar wat dacht je van een hele muur of wand met fotolijsten?

Een fotolijsten wand of muur, hoe je het noemen wilt, is hartstikke mooi. Je kan er ongelofelijk veel foto’s in kwijt en je versiert en kleedt je huis meteen aan hiermee. Twee vliegen in één klap. Altijd handig.

Het verschilt per lijst wat voor sfeer je creëert. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat de kleuren van de muur zijn en in de hele ruimte. Als het een lichte muur met een lichte inrichting, is het het mooist als je wat donkere lijsten kiest. Dan is de wand hét punt om naar de kijken in de ruimte. Hetzelfde geldt voor een donkere muur met een donkere inrichting. Neem hiervoor wat lichtere lijsten. Het effect dat gecreert wordt, is zo mooi. Het komt wel meteen op je af, maar zodra je dichterbij bij de muur komt om de foto’s te bekijken, valt het heel erg mee.

Het is waarschijnlijk het eerste wat je opvalt in de kamer als je binnen komt. Kies verschillende afmetingen en hang er door elkaar op. Dit geeft zo’n speels effect en maakt de muur ineens zoveel groter. Je hoeft natuurlijk niet hele muur te gebruiken. Een deel kan net zo goed.

Bekijk hier wat inspiratie plaatjes.

Fotolijsten muur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider