Decoratie vaasjes

Decoratie vaasjes

Een van de trends van volgens jaar is dat we geen grote boeketten met bloemen meer op tafel zetten, maar dat we steeds meer kleine bloemen en plantjes zien. Of zelfs kleine vaasjes met geen eens een bloem erin! Er zijn verschillende winkels waar je kleine vaasjes kunt kopen, maar wij besloten om er een paar uit de webshop van H&M te laten zien. Deze vaasjes zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens lekker voordelig!

Zoek een mooie combinatie van kleine vaasjes bij elkaar en zet ze op een bijzettafel, op de kast of bijvoorbeeld op de vensterbank voor een leuk effect. Helemaal onderaan het bericht vind je nog wat inspiratiefoto’s over hoe je kleine vaasjes kunt stylen.

3 vaasjes, €9,99
Voor een tientje heb je bij H&M deze leuke set met drie glazen vaasjes. Extra handig voor als je geen zin hebt om zelf verschillende kleine vaasjes bij elkaar te zoeken. De hoogste vaasjes zijn 9 cm, het kleine vaasje is 7 cm hoog.

 

 

vaasjes

 

 

Minivaasje kakigroen, €4,99
Dit leuke bolle vaasje heeft een kakigroene kleur en is 9,5 cm hoog. Deze vaas is een echte eye-catcher tussen alle andere glazen vaasjes.

vaasjes1

 

 

Minivaasje wit, €4,99
Hetzelfde vaasje als hierboven maar dan in het wit. De vaas is gemaakt van gezandstraald glas waardoor hij zo’n leuk effect heeft.

vaasjes2

 

 

Glazen vaasje helder glas, €1,99
Dit kleine vaasje van 7,5 cm hoog heeft een aparte en opvallend vorm, dat geeft een speelse uitstraling in combinatie met andere vaasjes!

vaasjes3

 

 

Glazen vaasje helder glas, €1,99
Ook dit vaasje kost maar €1,99 en heeft net zo’n aparte vorm als die hierboven. De bolletjes op het glas zorgen voor een leuk effect.

vaasjes4

 

 

 

vaasjes5

vaasjes6

vaasjes7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider