UGG’s interieur collectie

UGG’s interieur collectie

Het Australische merk UGG is wereldwijd bekend door de UGG laarzen met schapenwol aan de binnenkant. De meningen over de schoenen van dit merk zijn verdeeld, de haat ze, de ander houdt van ze. Maar wat je ook van de schoenen vindt, er valt niet te discussiëren over de warmte en de kwaliteit van de materialen. Toch had bijna niemand de volgende stap van UGG kunnen raden: interieur!

Het bedrijf dat voorheen alleen pantoffels, schoenen, badjassen en dergelijke maakte, gaat nu ook huizen aankleden. Voor de 15-delige collectie heeft UGG vooral gebruik gemaakt van suède, leer en wol. Natuurlijk komt er ook wat schapenwol terug in de collectie! Qua kleuren houdt UGG het bij natuurtinten zoals beige, crème, wit, camel en grijs. In de collectie vind je onder andere vloerkleden, kussens, plaids en zelf een schattige ronde poef! Veel items uit de interieur collectie van UGG zijn wat duurder dan de UGG schoenencollectie. De prijzen variëren van €95 tot de €1000.

De interieur collectie komt eind september, elk moment dus, in de schappen te liggen. Je kunt de kussentjes, plaids, vloerkleden en poef kopen op de website van UGG Australia.

Hoe leuk is dit witte poefje met leren details, wij zijn fan!

ugg-interieur-collectie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider