Verrijk je interieur met Posters.nl

Verrijk je interieur met Posters.nl

Bij posters denk je misschien in eerste instantie aan de posters van je tieneridolen die je vroeger aan je muur hing. Op posters.nl vind je deze, maar ook talloze andere manieren om je interieur te verrijken. Een aantal ideeën op een rij.
Bij de beesten af: Animal crew kunstdrukken!
Op de bijzondere kunstdrukken van Animal crew zijn dieren geportretteerd als mensen. Van mr. en mw. Giraffe tot de Walrus met Tattoo en de Astro Cat. Animal Crew is afkomstig uit Australië en de collectie is sinds 2012 flink uitgebreid. Op posters.nl vind je 29 portretten die in verschillende fraaie kleuren zijn uitgevoerd. Er is dus altijd een portret dat past in jouw interieur. Door een bijpassende wissellijst uit te zoeken, ontstaat een écht kunstwerk voor aan de wand!

Animal-crew-1

Een idee waar muziek in zit!
Heb jij je favoriete LP hoezen uit je platencollectie nog? Of ben je net een nieuwe collectie gestart? Gebruik ze als wanddecoratie door ze in te lijsten met een mooie wissellijst. Er zijn verschillende lijsten beschikbaar die bij je interieur passen. Hang jouw persoonlijke muziekgeschiedenis als eye-catcher aan de muur!

LP-muur

Een interieur verandering die in goede aarde valt!
Als je een kamer rigoureus wilt veranderen, ga je voor fotobehang met een kaart van de wereld. Dit geeft je kamer een avontuurlijke sfeer. Als je vrienden langskomen, kun je daarnaast precies aanwijzen waar je dit jaar op vakantie gaat!

Wereldkaart-fotobehang

Beken kleur met deze kunstdrukken!
Voeg meer kleur toe aan je interieur met de kunstdrukken van Marc Allante. Zowel de silhouetten in de regen als de artworks met dieren zijn oorspronkelijk gemaakt met olieverf op doek. Het felle kleurgebruik maakt van je kunstdruk een blikvanger aan de muur!

Marc-allante-1

Naast deze ideeën zijn er tienduizenden posters, kunstdrukken, fotobehangen en andere wanddecoraties beschikbaar. Je poster of kunstdruk inlijsten? Je product wordt met de hand door eigen lijstenmakers in een lijst naar keuze gezet. Je krijgt dus een kant-en-klaar product thuis bezorgd!
Ga naar posters.nl en bekijk welke poster, kunstdruk of wanddecoratie het beste in je interieur pas. Wees creatief!

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door