Inloopkast maken

Inloopkast maken

Een inloopkast is super handig en ook nog eens heel erg leuk. Het is alleen jammer dat bijna geen enkel huis al een standaard inloopkast heeft. Vaak is er ook geen ruimte voor om een inloopkast te bouwen, maar gelukkig zijn daar oplossingen voor. Je kunt namelijk ook een deel van je slaapkamer gebruiken als inloopkast. Je hebt dan een kledingrek nodig en een handige open kast met allemaal plankjes en vakken.

Met het kledingrek kun je dan een afscheiding maken. Als je echt een aparte ruimte wilt, dan kun je een schot achter je bed zetten met daar achter je kledingkast en kledingrek. Door het schot en je bed is dit een echte aparte ruimte en dus een inloopkast. Als je een kamertje in je huis hebt die je eigenlijk niet gebruikt, is het al helemaal handig.

Je kunt bijvoorbeeld je rommelkamer of zolder helemaal opruimen een daar een inloopkast van maken. Je hebt dan genoeg ruimte om kasten en rekken neer te zetten. Dit is vooral een handige optie als je echt heel erg veel kleding hebt. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien dat er veel verschillende en vooral makkelijke manieren zijn om een inloopkast te creƫren. Het is vooral belangrijk dat je een afscheiding maakt met een schotje of een rek.

kast5 kast4 kast3 kast2 kast

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider