Muurtekst woonkamer

Muurtekst woonkamer

Muurteksten, de perfecte manier om je woon- of slaapkamer dat extra tintje te geven. Je kan het heel simpel houden door quotes te plaatsen in fotolijstjes en die op te hangen aan je muur. Of je kan voor permanente muurteksten gaan.

Je ziet ze nog niet heel erg snel in iemand zijn woonkamer, maar ze worden steeds meer verkocht. De muurstickers. Omdat de meesten vaak denken dat het je muur in de woonkamer misschien een beetje kan verpesten worden ze veel opgehangen in de slaapkamer. De muurstickers kan je kant en klaar op internet kopen. Ze hebben vaak een erg breed assortiment van liefdevolle quotes naar quotes met humor. Maar net wat je zelf leuk vindt. Je kan ook zelf quotes bedenken en die dan laten maken door de website waar je die bestelt. De stickers kunnen veel tekst bevatten of 1 zin. Ze kunnen verticaal lopen of horizontaal. Het is echt up to you.

Je hoeft je geen zorgen te maken of muurteksten wel zouden passen bij je interieur. Ze staan namelijk overal goed bij. De kleur van je muur maakt ook niet uit, de muurteksten zijn verkrijgbaar in welke kleur je maar wilt.

Hieronder hebben we wat leuke muur quotes opgezocht.

muurteksten

Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider