Tips slaapkamer verven

Tips slaapkamer verven

Als je je slaapkamer gaat verven, is het natuurlijk best wel onhandig. Vooral als je al een tijdje in je huis woont en dus gewoon overal spullen hebt staan. Het nadeel van je slaapkamer verven is ook dat je als je gaat slapen in de verfluchten licht en dat slaapt natuurlijk niet fijn. Het is trouwens ook nog ongezond. Dit zou betekenen dat je dus nooit je slaapkamer zou kunnen verven, en dat kan natuurlijk niet.

Je kunt wel rekening houden met de verf. Je zou in de verfwinkel kunnen vragen welke verfbasis het snelste verdampt of het minste stinkt. Als je slaapkamer na het verven nog erg blijft stinken, moet je er voor zorgen dat de kamer goed kan doorluchten of dat je gewoon even een nachtje in een andere kamer slaapt.

De kleur die je voor een slaapkamer gebruikt is wel erg belangrijk. Je kunt het dus niet snel even over verven en je kijkt er iedere avond en ochtend tegenaan. Het is daarom handig om een basiskleur te nemen. Op dit moment worden de kleuren grijs en heel licht bruin veel gebruikt. Dit zijn fijne rustgevende kleuren en je kunt alles hiermee combineren. Super handig dus! Hier onder staan nog een paar leuke voorbeelden.

kamer kamer2 kamer4 kamer5 kamer6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider