Planten in badkamer en slaapkamer

Planten in badkamer en slaapkamer

Mooie planten die je in je huis hebt staan, staan vaak gewoon in de woonkamer of de keuken. Dat is natuurlijk erg mooi, maar je kunt ook eens een keer iets anders proberen. Je kunt je planten ook neerzetten in de badkamer of in je slaapkamer! Misschien is dat in het begin wel een beetje wennen, maar het heeft eigenlijk heel erg veel voordelen. Planten maken de ruimte gezelliger, levendiger en planten zorgen voor sfeer.

Er zijn heel erg veel makkelijke planten die weinig verzorging nodig hebben en die in alle ruimtes passen. Een varen is een voorbeeld van zo’n plant. Deze pant doet het bijna altijd goed en het leuke aan deze plant is dat hij vrij snel groeit. Het is wel mooi om ook echt een grote plant in je slaapkamer te hebben zodat de plant wel opvalt. Het is dan echt een deel van je kamer.

In de badkamer is er vaak minder ruimte. Het kan dan soms onhandig zijn om grote planten zoals varens neer te zetten. Dan kun je bijvoorbeeld mooie potjes met mini boompjes of kleine plantjes kiezen. Op de afbeeldingen hier onder staan een paar mooie voorbeelden. Een klein olijvenboompje is bijvoorbeeld erg mooi. Dat geeft je badkamer meteen een luxe uitstraling.

plant plant2 plant3 plant4 plant5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider