Leuke interieur ideeën

Leuke interieur ideeën

Als je je kamer eens anders dan anders wilt inrichten, zijn de voorbeelden hier onder misschien wel iets voor jou. Het zijn allemaal hele aparte ideeën, maar je kunt in ieder geval wel zeggen dat ze enorm origineel zijn. Mijn favoriet is toch wel de lamp met de schaduw van bomen. Het is echt heel erg gaaf om opeens een bos in je eigen slaapkamer te hebben. Het bad met de glazen wand is ook super grappig. Het is wel jammer dat ze niet allemaal makkelijk uitvoerbaar zijn, maar iets dat er op lijkt kan zeker wel lukken.

De schommels bij de tafel zijn ook heel erg gaaf. Het ziet er mooi uit, maar het zit ook wel lekker. Je kunt dan wel relaxen en lekker heen en weer wiegen tijdens het thee drinken. Als je echt voor de meest ontspannen situatie wilt gaan, dan moet je eens even kijken naar de vijfde foto hier onder. Als je achter je computer moet werken, dan is het misschien wel fijn om dat op blote voeten te doen. Sommige mensen zeggen dat je dan beter kunt ‘aarden’ en hoe kan dat beter dan in het zand? Maar dan ook echt letterlijk moet je voeten in het zand.

Als je van hoogtes houdt, dan is een glazen vloer echt iets voor jou. Je kunt ook gaan voor veel groen in je huis. Dat is gezond en gezellig. Een hele muur vol met plantjes staat prachtig in een strakke keuken.

gele woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider