Wijnkelders

Wijnkelders

De dagen zijn voorbij dat je wijn ergens in een stoffige kelder opslaat. Deze dagen hoor je je wijncollectie op te slaan in een moderne ruimte. Het moet een deel van je interieur zijn. Hieronder vind je wat creatieve manieren om je wijn op te slaan.

wijnIntegreer je wijnflessen in je interieur. Door deze kamer te gebruiken als opslagplek kan je praten over de wijnen terwijl ze achter je opgeslagen zijn. Hou de deuren van glas, zo is het overzichtelijker.

wijn1Door de wijn op te bergen in een grote glazen kast in de keuken heb je altijd overzicht. Zo kunnen de gasten ook snel zien wat je allemaal in huis hebt.

wijn2Als je een grote ruimte hebt en je wilt het graag in tweeën splitsen is een wijnkast een goed idee. Dit creëert een moderne woonruimte.

wijn3Het hele punt van een wijnkelder hebben is dat mensen het kunnen geworden, toch? Wat nou als je eens extra opvallende lichten installeert in deze ruimte. Zorg ervoor dat je de goede lichten gebruikt die de wijn niet beïnvloeden.

wijn4Dit lijkt wat meer op een ouderwetse wijnkelder en dat is ook helemaal niet erg. Het is handig als je deze ruimte gebruikt waar je ook gewoon even kan relaxen. Dan heeft het een dubbele functie.

wijn5 wijn6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider