VT Wonen webshop

VT Wonen webshop

Goed nieuws voor alle interieurfans! Sinds 25 september heeft het magazine een eigen webshop en ook krijgt VT Wonen een gelijknamig TV programma bij SBS 6! VT Wonen is er altijd snel bij als het gaat om trends en nieuwe trends op het gebied van interieur, en nu kunnen wij voortaan ook in een handomdraai de leukste producten bestellen.

In de webshop van WT wonen is er veel keuze. Op de site vind je 20.000 producten van meer dan 150 verschillende toonaangevende merken in de interieurbranche zoals FEST Amsterdam en Doctor House. Wanneer we nu alle mooie meubels en decoraties in het magazine van VT Wonen bekijken, kunnen we ze gemakkelijk ook zelf in huis halen door de nieuwe webshop.
Ook producten van VT Wonen zelf zijn te bestellen via de webshop. Zo is er voor ieders smaak en voor iedere portemonnee wel iets te vinden in de nieuwe webshop.

VT Wonen is er nu niet meer alleen om inspiratie op te doen, we kunnen nu ook echt wat met die inspiratie! We hebben zomaar het gevoel dat de webshop van VT Wonen erg goed zal lopen.

Natuurlijk hebben wij al even in deze webshop rondgesnuffeld en een paar gave items gevonden die we graag met jullie willen delen. Wat is jouw favoriet?

 

salontafel-inspiratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider