Opvallende vloeren

Opvallende vloeren

Er wordt altijd een grote nadruk gelegd op behang, muren of meubels die erg opvallen. Hierdoor lijkt het bijna wel alsof de vloeren maar worden verwaarloosd. Een erg opvallende vloer kan de kamer namelijk heel erg makkelijk transformeren. Velen zeggen dat een opvallende vloer meer bekijks zal hebben dan een opvallend behang of iets dergelijks.

vloerDe makkelijkste manier om te zorgen dat je vloer opvallend is om het te verven in een opvallende kleur. Zoals op de foto hierboven, een gele vloer met een witte print.

vloer1Er is geen andere manier om je vloer er uniek uit te laten zien dan om het te verven. De vloer en het huis zal erg uniek zijn. Als je een beetje overweg kan gaan met een kwast is dit een leuk project om zelf uit te proberen.

vloer2Als je naar deze ruimte kijkt weet je bijna dat het erg saai zou zijn zonder deze opvallende zwart-wit vloer. Door het onopvallende bloemenpatroon in de vloer krijgt het een beetje een vrouwelijke kant.

vloer3Deze Mediterraanse vloer is geschikt voor elke keuken, badkamer of douche. Het bevat ook een stijl die nu heel populair is: geometrische vormen.

vloer4Het is niet bij elke vloer de bedoeling dat de gehele vloer een patroon hoeft te hebben. Je kan bijvoorbeeld ook een focuspunt ontwikkelen. Net zoals hierboven, doormiddel van ringen.

vloer5En natuurlijk de bekendste van alle opvallende vloeren: de zwart-witte ruiten. Deze komen vaak voor in moderne huizen en je kan er nooit een blauwtje mee oplopen.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider