Bont & dier in huis

Bont & dier in huis

Als je opzoek bent naar een opvallende en aparte inrichting, dan is het misschien een idee om eens naar de foto’s hier onder te kijken. Je ziet nu steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van bont en opgezette dieren bij een inrichting. De vraag is dan natuurlijk wel of dit mag en of jijzelf en je mede bewoners steeds tegen een dood dier aan willen kijken.

Het hangt heel erg af van je smaak, de een vind dit super gaaf en de ander walgelijk. Er zijn natuurlijk ook altijd nog leuke alternatieven. Je kunt ook gebruik maken van nep bont of van nep dieren zoals je ziet op de eerste foto hier onder. In veel B&B’s in bijvoorbeeld Engeland zie je veel opgezette dieren. Deze huizen zijn dan vaak in een ‘jachthut stijl’ ingericht. Het is natuurlijk wel erg opvallend, maar misschien minder leuk voor elke dag. Het is wel leuk om een dekentje van nep bont te nemen. Het is lekker zacht en ook opvallend.

Als je toch iets moois van een dier in je huis wilt, maar niet een opgezet dier kun je ook kiezen voor een gewei. Dit kun je mooi gebruiken als kapstok, of je kunt hem gewoon ergens ophangen. Een voorbeeld hiervan zie je op de laatste afbeelding hier onder.

dier dier2 dier3 dier4 dier5 dier6 dier7 dier8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider