Slaapkamer behang idee

Slaapkamer behang idee

Veel mensen twijfelen tussen verf in de slaapkamer of behang op de muur in de slaapkamer. Als je dit artikel leest is er een grote kans dat je hebt gekozen voor behang in de slaapkamer maar nog niet zo goed weet wat voor soort behang je in de slaapkamer wil. In dit artikel hebben wij een paar opties onder elkaar gezet.

Behang met reliëf
Behang met reliëf is net iets meer speciaal dan normaal behang in de slaapkamer. Bij dit behang voel je bepaalde delen als het ware een beetje uitsteken als je er met je hand overheen gaat. Het komt ook voor dat het reliëf behang uit verschillende soorten materiaal bestaat, dit geeft de slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Drukke print
Behang met een drukke print kan erg leuk zijn in de slaapkamer, maar je moet er wel van houden. De hele slaapkamer in een drukke print behangen wordt niet aangeraden, maar een of twee muren kan heel goed.

Materialen behang
Er zijn tegenwoordig allemaal behangsoorten te koop die eruit zien als natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout of steen. Deze soorten behang geven de kamer een unieke en opvallende uitstraling en doen het ook heel goed in een kamer met bijvoorbeeld een industriële of landelijke stijl.

slaapk slaapk1

slaapk2 slaapk3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider