Warme slaapkamers

Warme slaapkamers

De winter komt eraan en dat betekent ook dat we waarschijnlijk over een maand bibberend op de fiets zitten of op de trein staan te wachten. Niks in dat zo fijn als thuiskomen in een warm huis en ’s avonds gaan slapen in warm bed. De slaapkamer krijg je lekker warm door de verwarming hoog te zetten, maar dit zorgt niet ook meteen voor een warme uitstraling. In dit artikelen leggen we uit hoe je de slaapkamer een warme uitstraling kan geven.

Kleuren
Door de juiste kleuren te gebruiken bereik je een warme uitstraling in de slaapkamer. Warme kleuren zijn kleuren zoals bruin, rood, oranje en andere soortgelijke tinten. Verwerk deze in bijvoorbeeld het dekbed of de decoraties.

Decoraties
Met decoraties kan je een warme sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan een paar kaarsen, appel-kaneel kaarsen zijn echte aanraders voor de herfst en de winter door de warme geur. Ook  sfeerlichten zoals gedimde kerstlampjes en andere lampjes geven de kamer een warme uitstraling. Kies wel voor geel licht in plaats van wit licht, wit licht oogt namelijk harder. Met plaids en kussen met zachte stoffen zorg je ook voor een warme sfeer in de slaapkamer. Plus, dikke dekens zijn niet alleen decoratief, ze zijn ook nog eens heel nuttig in koude winternachten.

bed

bed1

bed2

bed3

bed4

Bron : Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider