Studieboeken opbergen

Studieboeken opbergen

Op mijn kamer of bij mijn ouders thuis liggen de studieboeken steeds overal. Ik ben ze kwijt of ze liggen op plekken waar het totaal niet handig is. Daarom is een goeie en vooral mooie opbergplek voor studieboeken heel er fijn. Op deze manier gaan ze ook veel minder snel stuk en blijven ze langer mooi. Dat is natuurlijk erg handig als je ze na je studie nog wilt verkopen. Genoeg redenen dus om je boeken goed op te bergen.

Je kunt natuurlijk gewoon een boekenkast kopen en ze daar netjes in zetten, maar toen ik eens even op internet ging kijken zag ik veel meer leuke manieren. Je kunt bijvoorbeeld ook allemaal kleine plankjes tegen een grote witte muur maken. Je boeken vallen dan erg op en ze staan netjes op planken. Ik vind deze optie vooral mooi als de rest van de ruimte rustig en wit is.

Als je extra vakjes onder, achter en naast je bed hebt zou ik daar zeker gebruik van maken. Ikea heeft altijd van die handige bedden waar dan meteen kleine kastjes in zitten. Prima voor je schoolboeken! Als je een trap hebt met veel ruimte er onder is dat ook altijd een leuke optie. Anders blijft dat vaak een loze ruimte en dat is natuurlijk zonde.

boeken boeken2 boeken3 boeken4 boeken5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider