Koeienhuid vloerkleed

Koeienhuid vloerkleed

Vroeger wilde ik altijd een koeienhuid in mijn kamer als ik eindelijk uit huis zou gaan. Nu ben ik al een tijdje uit huis en ben ik heel erg blij met mijn grote zachte koeienhuid. Het is een echte aanwinst voor mijn huisje en het koeienvelletje blijft super lang mooi. Het leuke van een koeienhuid als vloerkleed is dat je huis er meteen een speciale sfeer door krijgt. Het is natuurlijk toch wel een speciaal item.

Op de afbeeldingen hier onder zie je dat een koeienhuid vooral vaak gebruikt wordt in interieur die lekker licht en wit zijn. De huid valt dan veel meer kop en komt mooi tot zijn recht. Het is natuurlijk ook wel een beetje overdreven als je al een erg donker en bruin huis hebt en je gaat ook nog overal dierenvellen neerleggen en ophangen.

Ik vind wel dat er een mooie balans moet zijn tussen fris met wit en stoer. De koeienhuid is in alle inrichtingen op de afbeeldingen hier onder een mooie toevoeging. Ik vind het vooral leuk dat er zo veel soorten kleden zijn. Je kunt ook een mooie wit koeienkleed kopen of misschien wel grijs. Het hoeft dus echt niet altijd standaard zwart met wit te zijn.

koe koe2 koe3 koe4 koe5 koe6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider