Oude meubels opknappen

Oude meubels opknappen

Als je ziet hoeveel leuke dingen je eigenlijk zelf kunt maken, is het echt niet meer nodig om naar grote woonwinkels te gaan. Je kunt van oude meubels echt super mooie en originele nieuwe meubels maken die als je ze zou kopen veel duurder zouden zijn. Om je even een indruk te geven van wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen, staan hier onder een paar inspirerende afbeeldingen. Van een oude viezige bruine stoel kun je een super fris vrolijk stoeltje maken.

Het enige dat je hoeft te doen is verven en een andere bekleding er op zetten. Als je eenmaal weet hoe je een stoel moet bekleden is het niet meer zo moeilijk, maar als je liever voor de snelle oplossing gaat kan dat ook. Dan is het handig om voor een item te kiezen dat alleen een likje verf en misschien een paar mooie deurtjes nodig heeft. Met een kastje kun je ook erg veel leuke dingen doen!

Je kunt vaak voor een paar euro oude meubeltjes kopen in tweedehands winkels of misschien op een rommelmarkt. Als je dan een dag of een weekeindje aan de slag gaat, heb je meteen een hele nieuwe set meubels. Het leuke daarvan is dat je dan super trots op jezelf kunt zijn dat je je eigen meubels hebt gepimpt, maar ook dat je een hele originele inrichting hebt!

meubel meubel2 meubel3 meubel4 meubel5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider