Kale peertjes als bedlamp

Kale peertjes als bedlamp

Ik vind een lampje bij mijn bed toch best wel belangrijk. Als je nog even wilt lezen of computeren in je bed is het toch wel fijn als je niet helemaal in de donker zit. Het is ook niet fijn als je dan meteen je grote lamp in je slaapkamer aan moet doen. Eigenlijk heeft bijna iedereen wel een bedlampje, maar deze bedlampjes zijn toch wel heel erg leuk. De lampjes die ik bedoel zijn eigenlijk super simpel. Het zijn eigenlijk gewoon losse ‘peertjes’ aan het snoer. Dit zijn dan wel lampjes die daar speciaal voor gemaakt zijn. Het is niet handig om ook echt gewoon een snoer op te hangen met een los peertje er aan, dat kan ook nog gevaarlijk zijn.

Het leuke van deze basic lampjes vind ik dat ze best wel opvallen, maar niet eens zo heel erg anders dan anders zijn. Ze vallen gewoon op omdat het zo basic is lijkt het wel. Ik vind het heel gezellig staan. Vooral als er meerdere hangen of als het snoer een mooie kleur heeft. Dat maakt het toch net even wat vrolijker. Ik vind het ook erg mooi als het snoer gewikkeld wordt om een houten kapstokje zodat de lamp mooi op hoogte kan hangen. Hout past mooi bij deze lampen. Ik vind het een erg leuke nieuwe trend.

bed bed2 bed3 bed4 bed5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider