Interieur Instagram accounts

Interieur Instagram accounts

Inspiratie kan overal vandaan komen. Uit winkels, reclameposters, magazines, blogs, tv-programma’s en ook van social media. Op Instagram zijn er bijvoorbeeld best veel accounts te vinden die hun dagelijkse posts aan interieur wijden. Wij hebben besloten om vandaag een paar van onze favorieten voor jullie op een rijtje te zetten.

 

Schermafbeelding 2014-10-23 om 10.51.21

The design chaser
Deze Instagram pagina is van een blogger. Op de foto’s die Michelle Halfords plaatst zijn vaak lichte interieurs met grijs en zwart als detailkleur, mooie decoraties en leuke woonideeën te zien. Ook plaatst the design chaser vaak detail foto’s die inspiratie geven voor het inrichten van een bijzettafeltje of de vensterbank.

 

Schermafbeelding 2014-10-23 om 10.54.50

Interior desire
Op deze Instagram vind je foto’s van onder andere de Scandinavische woonstijl, pastel kleurige interieurs en zowel kinderkamers als woonkamers. Lekker divers dus, maar wel alles in een verfijnde, lichte stijl. Ideaal dus als je van een licht interieur houdt.

 

Schermafbeelding 2014-10-23 om 10.57.12

 

Interior styling
Als je meerdere woonstijlen erg leuk vindt en eigenlijk niet kunt kiezen is deze Instagram iets voor jou!  Minimalistisch, modern, Scandinavisch, landelijk… alles komt hier aan bod! Met deze foto’s op jouw feed heb je direct weer nieuwe inspiratie voor jouw eigen huis.

Dat was de Instagram inspiratie voor vandaag! Heb jij een van de accounts al gevolgd op Instagram, en wat is jouw persoonlijke favoriete interieur Instagram?

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider