Tafel op schragen

Tafel op schragen

Tafels heb je in alle soorten en maten. Je hebt kleine ronde bijzettafels, grote eikenhouten tafels, tafels gemaakt van boomstammen en ga zo maar door. Wat op dit moment erg populair is, is een tafel op schragen. Schragen zijn de ondersteuningen die onder het tafelblad zitten.

Een tafel op schragen is leuk als eettafel voor in de woonkamer, maar een tafel op schragen is ook erg populair als bureau. De speciaal uitziende poten voegen toch net iets meer aan het interieur toe dan saaie rechte poten. Er bestaan zelfs schragen die zo breed zijn dat ze opbergruimte hebben voor bijvoorbeeld een map of pennenbakje.

Het leuke aan een tafel op schragen is dat je zelf kunt kiezen hoe de tafel eruit ziet. De schragen en het tafelblad zijn vaak apart te koop zodat je een eigen combinatie kunt samenstellen. Zo kun je gaan voor zwarte schragen met daarop een wit gelakt tafelblad, of juist voor houten schragen in combinatie met een glazentafelblad. De mogelijkheden zijn eindeloos. De klassieke vorm van schragen is de driehoekige vorm, maar tegenwoordig zijn er ook heel veel andere soort vormen verkrijgbaar.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van tafels op schragen en bureaus op schragen. Wat vind jij van een bureau of tafel op schragen?

schragen

schragen1

schragen2

schragen3

schragen4

schragen5

schragen6

schragen7

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider