Decoratie met bloemen

Decoratie met bloemen

Het is lente en de bloemetjes en bolletjes komen weer uit. Het is nog niet iets te koud om buiten te zitten, dus daarom is het leuk om de lente gewoon naar binnen te halen. Met bolletjes en bloemetjes kun je super veel leuke dingen doen zodat je je hele huis kunt decoreren. Je kunt natuurlijk gewoon een bos bloemen in een vaas zetten, maar er zijn ook manieren die net zo makkelijk zijn maar net iets creatiever.

Je kunt bijvoorbeeld ook allemaal kleine vaasjes nemen en daar allemaal verschillende bloemetjes in zetten zodat het een gekleurd geheel wordt. Het is dan wel leuk om deze vaasjes allemaal bij elkaar te zetten, bijvoorbeeld op een houten blad.

Je kunt ook een oude pot uit de keuken pakken en daar bloembollen in stoppen. Misschien kun je er nog meer dingetjes bij doen zoals mos of andere kleine bloemetjes zodat je een soort lente pot maakt. Op de afbeeldingen hier onder zie je verschillende voorbeelden van originele manieren om je huis te decoreren met bloemetjes. Want bloemen in huis maken je hele woning gezellig en vrolijk. Het is trouwens ook erg leuk om een paar takjes tussen je bloemen te stoppen. Daar komen dan super mooie groene blaadjes uit die zorgen voor een extra groot lente gevoel.

 

decoratie2 decoratie3 decoratie4 decoratie5

decoratie6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider