Steigerhout kasten

Kasten zijn belangrijke items in je huis, helemaal leuk als dit steigerhout kasten zijn. Ze zijn namelijk niet alleen handig, ze nemen meestal ook een groot deel van je inrichting in. Dat is dus een goede reden om op zoek te gaan naar de perfecte kast. Als je toevallig op zoek bent naar een nieuwe, zou ik zeker letten op kasten van steigerhout. Houten accessoires, meubels en vloeren zijn heel erg trendy. Het fijne van steigerhouten meubels is dat ze overal bij passen en dat ze er in heel erg veel stijlen zijn. Voor iedereen is er dus wel een perfect item te vinden. Hout is gelukkig ook nog een duurzaam product. Je kunt er dus lekker lang mee doen.

Steigerhout kasten

Hout staat ook erg mooi en chique. Niets is lelijker dan een goedkopige kast die je hele interieur naar beneden haalt. Een steigerhouten kast hoeft gelukkig ook niet zo duur te zijn. Ze zijn er in alle prijsklassen en je kunt er zelfs eentje zelf maken. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoeveel soorten en maten je kunt vinden. Sommige kasten lijk heel erg handig en basic en andere juist sierlijk en opvallend.

Op dit moment zijn er vooral veel kleinere kastjes met gekleurd steigerhout te vinden. Deze kastjes hebben een vintage uitstraling en zijn meestal wel iets duurder. Een voorbeeld van zo’n kastje zie je op de tweede afbeelding hier onder. Dit zou een mooi meubel kunnen zijn voor je televisie. De kast op afbeelding drie is misschien niet zo heel erg handig, maar wel heel erg vrolijk en grappig. Zo zie je maar, er is voor iedereen een perfecte steigerhouten kast.

kast6

kast5

kast4

kast3

kast2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider