Keuken lamp

Keuken lamp

Voor de woonkamer zijn er veel aparte woonaccessoires te vinden, voor in de tuin staat het internet vol met leuke ideeën en DIY’s en ook voor de badkamer en de slaapkamer zijn er creatieve ideeën genoeg. Daarom hebben we besloten ons vandaag niet op een van deze kamers te richten, maar op de keuken! In de keuken ben je minder vaak dan in de woon- of slaapkamer maar dit betekent net dat je de keuken niet leuk kan opfleuren.

De meeste van ons zullen zich na het opstaan aankleden en daarna met een kopje koffie of thee even rustig wakker worden in keuken. Wanneer een van de eerste dingen die je ’s ochtends ziet een saaie, lege keuken is, doet dat niet veel goed voor je humeur. Wij delen daarom vandaag met jullie een enorm leuk idee voor n de keuken, namelijk een kaasrasp lamp!

Zeker voor de kookliefhebbers en de chefs onder ons is deze lamp echt onmisbaar in de keuken! De kaasrasp lamp is ook nog eens vrij gemakkelijk zelf te maken, de rasp wordt namelijk als een soort lampion om de lamp heen gebruikt.

Bekijk hieronder een paar foto’s van kaasrasp lampen. Vind jij dit een leuk idee voor in de keuken?

rasp rasp1 rasp2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider