Nieuw interieur woonkamer

Als je naar de laatste woontrends kijkt, zie je vooral veel natuurlijke materialen en natuurlijke kleuren. Hout, touw, staal, bloemen, wol en riet wordt overal in verwerkt. Het fijne van deze trend, is dat je al deze spullen makkelijk bij elkaar kunt zetten. Het is juist alleen maar leuker om een beetje gekke combinaties te maken. Op deze manier wordt het een beetje speels en voorkom je dat het niet té basic wordt allemaal.

Op de afbeeldingen hier onder kun je zien dat het interieur gezellig en knus is. De stoffen die gebruikt worden zien er zacht uit en overal liggen gezellige kussentjes en warme dekentjes. Het hoeft niet allemaal zo schattig en leuk, er staan ook een paar stoere accessoires tussen. Voorbeelden daarvan zijn strakke zwarte lampen, robuuste houten kasten of een stoere zwarte kachel. Ook het kleed dat je op de eerste foto ziet is een voorbeeld van een stoer item dat veel sfeer geeft. Het is dus een combinatie van natuurlijke materialen met verschillende uitstralingen.

De meeste natuurlijke en basic meubels gaan lang mee en zijn ook nog eens tijdloos. Aan deze trend zitten dus eigenlijk alleen maar voordelen. Het is wel leuk om met kleurtjes te werken in dit basic interieur. De kleuren die goed bij natuurlijke materialen passen zijn blauw, roze, groen en paars. Als je bijvoorbeeld kiest voor roze en groen is het leuk om deze combinatie in je hele huis door te voeren. Let er wel op dat het dan wel om details gaat. De hoofd meubels en accessoires zijn wel basic of lekker rustig.

woon

woon2

woon3

woon4

woon5

woon6

woon7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider