Ideeën voor aan de wand

Ideeën voor aan de wand

Voor veel mensen is het een bekend fenomeen: een saaie, lege muur. De rest van de kamer is leuk decoreert en alles ziet er perfect uit, op die ene muur na. En in een schilderij of poster heb je ook geen zin… Gelukkig zijn er heel veel andere leuke manieren om die saaie muur te decoreren!

Rozetten
Normaal gesproken vind je rozetten op het plafond van een woning. Maar wat ook leuk is om een paar losse rozetten te kopen, deze in een leuke kleur verven en ze aan de muur ophangen zoals in het voorbeeld hieronder. Hiermee breng je wat kleur in je interieur en ben je van die saaie muur af!
mu
HGTV.com

 

Boekenwurm
Voor de echte boekenwurmen is dit een heel leuk decoratie idee, maar ook op de muur van de studeerkamer is deze decoratie met boekenkaften een enorm leuk idee.
muu
HGTV.com

 

Buiten de lijst
Vind je een schilderij te saai, of heb je daar al meerderen van in de kamer hangen maar wil je wel graag iets van een foto aan de muur dan is dit een heel leuk idee. Je koopt een mooie grote sierlijst, maar ik plaats van de foto’s in de lijst te doen, hang je ze eromheen.
muur

VTWonen

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider