Inrichting WC

Inrichting WC

Een wc inrichten, hoe doe je dat eigenlijk? Vaak zijn wc’s heel erg gaaf ingericht, of het is juist een vergeten plek met een paar tijdschriften. Eigenlijk moet elke wc op een leuke maar simpele manier worden ingericht. Het hoeft namelijk echt niet zo veel tijd te kosten en het is toch een plek waar je vaak komt. Een mooie muur of een nette vloer kan al heel erg veel bijdragen aan een leuke wc.

Een plek om je wc rollen op te bergen is bijvoorbeeld ook heel erg handig. Je zou een mooi meubel kunnen neerzetten met een wastafel en daar onder een houten kastje voor de dingetjes die je nodig hebt in een wc. Als je een erg grote wc hebt zou je zelfs een wand met plankjes kunnen maken.

Als je geen zin hebt om grote meubels in je wc te plaatsen, kun je je ook richten op de details. Een accessoire bijvoorbeeld waar je je wc rol aan moet ophangen, of een gave spiegel. Je kunt zelfs bloemen in de wc neerzetten. Als je nu even geen inspiratie hebt, dan kun je even op de afbeeldingen hier onder kijken. Je zult er veel plezier van hebben als je eenmaal je wc veranderd hebt!

wc6 wc5 wc4 wc3 wc2 wc

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider