Slaapkamer idee

Slaapkamer idee

Slaapkamers kan je natuurlijk op allemaal verschillende manieren versieren, decoreren en inrichten. Wij hebben wat leuke ideeën voor aan het einde van je bed. Het is vooral een erg Amerikaans concept maar waarom niet in jouw eigen slaapkamer?

owi-bed-curtain

 

Voor een relaxed gevoel kan je kiezen voor een ouderwetse houten opbergkist. Je kan deze kist ook nog eens gebruiken om dingen in op te slaan zoals kussens en/of lakens. Door het hout wordt de kamer wat hard, maar door de vintage look is het ook erg vrouwelijk.

traditional-bedroom

 

Plaats een klein bankje aan het einde van je bed. Kies voor één kleur of doe eens gek en kies een wild printje. Het handige is dat je er ook dingen op kan plaatsen zoals kleding of zelf een dienblad voor ontbijt op bed.

bedroom-2chairs

 

Deze twee grote stoelen zijn prima voor als je jezelf even wilt terug trekken. In plaats van in bed duiken zijn deze stoelen hier ook prima geschikt voor. Een klein tafeltje in het midden is prima voor een glas of kopje.

office-on-front-bed

 

In plaats van ruimte in te nemen door een groot bureau te plaatsen in je kamer kan je ook kiezen voor een wat kleinere tafel die je aan het einde van je bed kan neerzetten. Het is een leuk uniek idee.

pallet-table-bedroom

 

Een heel simpel maar leuk idee is het plaatsen van een tafel of twee kleine tafeltjes. In plaats van een nachtkastje aan de zijkant van je bed kan je hier je spulletjes op kwijt.

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider