Inspiratie interieur woonkamer

Inspiratie interieur woonkamer

Wanneer we een woonkamer in gaan richten voor iemand anders is het belangrijk inspiratie te zoeken. Waar moet die inspiratie vandaan komen en hoe voorkom je een afsluiten van die inspiratie?

Er wonen mensen in het huis en in de huiskamer die je gaat inrichten en het is de bedoeling dat dat gezin zich thuisvoelt in die woonkamer, ook wanneer die door een persoon wordt ingericht die geen lid is van dat gezin.
Een goed interieur van een huiskamer begint met gesprekken met de bewoners. Dat begint natuurlijk met het aantal bewoners.

Om het eens eenvoudig uit te drukken, zijn er zes gezinsleden dan is een bankstel met vier zitplaatsen niet voldoende, of een eettafel met vier stoelen.
Laat je inspireren door de bewoners, wat zijn hun lievelingskleuren en welke ideeën hebben de bewoners over de steil van het interieur van de woonkamer.

Daarbij komt de inrichter al direct voor een probleem te staan, smaken zullen verschillen en het zal niet altijd mogelijk zijn alle smaken en alle steil-ideeën te combineren in een woonkamer.

Een professioneel woninginrichter zal daarom ook een eigen inbreng hebben, een eigen handtekening zetten onder het ontwerp. Kijk daarom maar eens goed naar een woonkamer, de inrichting verteld je niet alleen het verhaal van de bewoners maar ook van de inrichter.

woonkamer-indeling

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider