Glazen potten decoreren

Glazen potten decoreren

Glazen potten kunnen voor veel verschillende dingen gebruikt worden. Toch zien we vaak alleen maar snoepjes erin, terwijl je er zo veel meer mee kunt. Hieronder hebben we wat ideetjes voor heel het jaar door.

fruits-lemon

Fruit kan prima worden opgeslagen in deze grote glazen potten. Kies natuurlijk wel voor fruit dat niet erg snel geplet kan worden want als je ze in zo’n pot doet is dat bijna niet te voorkomen.

candy

Tijdens Pasen is het erg leuk om gebruik te maken van deze transparante potten. Ze staan niet teveel in de weg en je kan toch zien dat je ieder geval wat moeit hebt gedaan.

aroma-therapy

Gasten zullen vast wel opkijken als ze ontdekken dat de zeepjes in deze leuk potten zit. Het is makkelijk om ze op te bergen en makkelijk te bereiken, twee vliegen in één klap dus.

stacked-apothecary

Een erg leuk alternatief vonden we dit idee. In plaats van fotolijstje kan je kiezen voor deze glazen potten. Doordat deze potten rond zijn kan je misschien wel meerdere foto’s naast elkaar plaatsen. Zo heb je ook nog eens afwisseling.

snow-apothecary-jars-christmas

Kerst komt er al bijna aan en dat beteken decoreren! Dit is alvast een leuk idee voor in de kerst periode. Op deze manier kan je ook nog eens je eigen sneeuwglobe maken.

apothecary-jar-with-shellsskycrop

Om een strand gevoel te creëren kan je heel gemakkelijk een glazen pot gebruiken. Strooi er wat zand in, schelpjes, misschien nog wat nep koraal en je bent klaar.

apothecary-jars

Om deze glazen pot puur als decoratie te gebruiken kan je ervoor kiezen om er iets kleurrijks in te doen. Zoals hier, zij hebben gebruik gemaakt van verschillende kleuren stoffen voor vrolijkheid.

Divine-Floreal-IMG_5264bgb

En de allerlaatste, die wij het mooist vonden, zijn deze prachtige bloemen in de potten. Je kan ervoor kiezen om nep bloemen te gebruiken (zodat de deksel erop kan blijven) of echte bloemen. Het is weer eens iets anders dan in een vaas. Een mooi idee vonden wij.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider