Decoratie lampjes

Decoratie lampjes

Buiten wordt het steeds sneller donker, maar met een paar leuke decoratielampjes blijft jouw woonkamer gehuld in gezellig sfeerlicht. In de herfst en winter worden de kaarsen uit de kast getrokken en komen de plaids weer op de bank. Maar bij meeste mensen komen sfeerlichtjes zoals kerstlampjes pas rond de feestdagen in de woonkamer. Zonde, want sfeerlichtjes kun je heel goed ook de rest van het jaar gebruiken.

Nou zet je in mei natuurlijk geen kerstboom vol decoratie en lampjes midden in de woonkamer. Vergeet de boom en de kerstballen en pak de kerstlampjes. Deze sfeerlichtjes kan je ook heel leuk gebruiken op andere plekken in je huis. Denk bijvoorbeeld aan de rug van een stoel, bij het raam, aan de bovenkant van een kast of op een decoratieve manier aan de muur.

Er zijn ook heel veel andere soorten sfeerlichtjes verkrijgbaar op dit moment. Je hebt lampjes in de vorm van kleine bolletjes, gekleurde lampjes met bloemen en nog veel meer gekke vormen. Wat jouw smaak ook is, er is altijd wel een winkel die sfeerlichtjes heeft die jij leuk vindt.

Hieronder staan een paar foto’s die laten zien wat de verschillende mogelijkheden van de sfeerlichtjes zijn.

Decoratie lampjes

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider