Decoratie ramen

Decoratie ramen

Vensterbanken en ramen zijn meestal erg leeg en saai of juist overvol. Het is misschien moeilijk om een middenweg te vinden in leuke decoratie. Je kunt namelijk van je vensterbank iets heel erg leuks en gezelligs maken. Je huis ziet er van buiten dan leuk uit, maar van binnen natuurlijk ook. Het is niet handig om allemaal kleine dingetjes in je vensterbank te zetten. De spulletjes worden dan namelijk heel snel stoffig en dat is moeilijk schoon te houden. Daarnaast ziet het er ook snel rommelig uit.

Het is dus beter om te kiezen voor één, twee of drie mooie dingen. Vaak is een plant of een tak heel erg geschikt voor in de vensterbank. Je zet het dan in een mooie pot of vaas en je raamkozijn ziet er meteen heel anders uit. Let dan wel even op de zon en de warmte van de verwarming zodat je plant niet meteen verbrand.

Kaarsen of decoratie huisjes staan ook heel gezellig in een vensterbank en ze zijn ook makkelijk te verplaatsen. Zo kun je het makkelijk schoon houden. Let met de kaarsen natuurlijk wel goed op de gordijnen. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar leuke voorbeelden van leuk ingerichte vensterbanken voor een beetje inspiratie.

ramen ramen2 ramen3 ramen4 ramen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider