Gekleurde vloerbedekking

Gekleurde vloerbedekking

De kleur van je vloer is erg bepalend voor het uiterlijk van je woning. De voer is namelijk een enorm groot oppervlak. Het is dus wel erg belangrijk dat je goed nadenkt over welke stijl bij jou past zodat je de vloer daar op kunt afstemmen. De meeste mensen kiezen voor hout, steen of vloerbedekking. Als er gekozen wordt voor vloerbedekking wordt dit meestal een neutrale kleur zoals grijs, wit of bruin. Dat is wel handig, maar gekleurde vloerbedekking kan ook heel erg mooi staan.

Het maakt je huis vrolijk en het kan de hele sfeer bepalen. Je hoeft je inrichting dan ook niet meer heel erg uitgebreid te kiezen omdat je vloer al erg bepalend is. Wanneer je een gele, een rode of een oranje vloer neemt krijgt je woning een warme uitstraling. Als je voor blauw of groen kies juist fris en koel. Op onderstaande afbeeldingen staan voorbeelden van gekleurde vloeren.

Je zou natuurlijk ook voor een vloer met een print kunnen gaan. Dit is nog gewaagder, maar soms is dat juist goed in je huis. Het is ook erg leuk om alleen de trap een opvallende vloerbedekking te geven, je hoeft dan niet meteen je hele huis te veranderen en zo heb je toch de voordelen er van!

vloer vloer2 vloer3 vloer4 vloer5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider